Het Huis van Asporaat en Kaap Holland starten Huntu Productions
dinsdag 17 mei 2022

Het Huis van Asporaat en Kaap Holland starten Huntu Productions

Jandino en Kenneth Asporaat, oprichters en eigenaren van productiehuis Het Huis van Asporaat, en producent Maarten Swart van Kaap Holland starten samen het productielabel Huntu Productions.

Huntu Productions maakt als label onderdeel uit van Kaap Holland en ontwikkelt en produceert inclusieve comedy en drama (web)series met makers van alle achtergronden voor een Nederlands publiek. Huntu Productions heeft onlangs de productie gestart van de nieuwe speelfilm Bon Bini Holland 3 in samenwerking met Kaap Holland Film, Het Huis van Asporaat en WW Entertainment. Huntu Productions ontwikkelt en produceert projecten voor meerdere zenders en platforms.

Het Huis van Asporaat en Kaap Holland werkten eerder al samen aan Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini: Judeska in da House, grote publiekssuccessen in Nederland en het buitenland. Ze werden alle drie door het Nederlandse publiek beloond met het Gouden Kalf van het Publiek.

“Huntu Productions ontwikkelt en produceert projecten met makers van alle achtergronden en we werken ook achter de schermen met een afspiegeling van de maatschappij. Ik kijk ernaar uit om samen met Jandino en Kenneth onze succesvolle samenwerking op deze manier voort te zetten”, aldus producent Maarten Swart.

“Met Huntu Productions willen wij datgene wat onmogelijk lijkt, mogelijk maken”, vullen Jandino en Kenneth Asporaat Maarten hierop aan. “Wij vinden het belangrijk om te werken vanuit ons gevoel en om niet alleen kansen te zien, maar deze ook te benutten. Met deze samenwerking bouwen we aan een brug vanuit de huidige wereld naar een nieuwe wereld, waarin er voor iedereen mogelijkheden liggen.”

Bron: Kaap Holland/BM

Bericht delen