Heel Holland Bakt terug op 18 december
dinsdag 6 december 2022

Heel Holland Bakt terug op 18 december

Tien nieuwe kandidaten strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2022-2023. Op de website van Heel Holland Bakt en op de Instagrampagina worden Amel, Ben, Erna, Fons, Geraldine, Ingrid, Jan, Mercedes, Sander en Zineb geïntroduceerd.

Het tiende seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 18 december om 20.25 uur bij MAX op NPO 1 met een spetterende jubilieumaflevering. Uiteraard zijn André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer van de partij.

Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten een taart maken waarmee elke aflevering wordt afgetrapt, namelijk de HHB-leadertaart, elke aflevering te zien in de opening van het programma. Martine Bijl mag niet ontbreken in deze bijzondere aflevering. Haar favoriete appelkoek is de technische opdracht van de week. Er wordt feestelijk afgesloten met een heus 10 jaar HHB 3D-spektakelstuk. Wie wordt de eerste meesterbakker?

Doorbakken
Het programma bakt dit jaar door op NPO Start, elke zondag na Heel Holland Bakt. In dit seizoen van Doorbakken wordt op humoristische wijze teruggekeken op de spannendste en mooiste gebeurtenissen uit de HHB-tent.

Enzo Pérès-Labourdette gaat op pad met oud-deelnemers van Heel Holland Bakt. In de afgelopen 10 jaar zijn er 100 bakkers in de tent geweest. Allemaal mensen met bijzondere interesses, banen en hobby’s. Enzo zoekt een aantal van hen op. Robèrt van Beckhoven gaat dit jaar aan de bak met een bekende bakfan. En wat blijkt? Zo makkelijk zijn die technische opdrachten in de HHB-tent niet.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Elvin Boer/MAX

Bericht delen