Halloween editie van De Verraders te zien bij Videoland
donderdag 27 oktober 2022

Halloween editie van De Verraders te zien bij Videoland

Er is een speciale Halloween editie van De Verraders gemaakt, waar de missies en moorden bloediger zijn dan ooit en de deelnemers geen enkel middel schuwen in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen.

Dertien BN’ers gaan tot het uiterste in dit bloedstollende, psychologische spel waarbij de kijker wordt meegenomen in het gevecht tussen het goede en kwade. Onder leiding van oud deelnemer Frank Evenblij duiken de BN’ers in een avontuur vol list, bedrog en manipulatie. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren? De Halloween editie van De Verraders is vanaf 27 oktober dagelijks te zien bij Videoland. Er verschijnen zes afleveringen.

Frank Evenblij: “Geweldig om aan de andere kant van het programma te staan, de vorige keer was ik deelnemer dus weet ik precies wat alle kandidaten van De Verraders ondergaan. Eigenlijk vond ik het nu prettiger om als presentator hier aan mee te werken en vooral omdat deze Halloween editie best een pittige, lugubere versie van De Verraders is. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het met heel veel plezier heb gedaan.”

Op het geheel in Halloween ondergedompelde kasteel De Havixhorst, komen dit jaar dertien bekende Nederlanders samen. Dat zijn Bastiaan Ragas, Dave Roelvink, Famke Louise, Frits Wester, Christina Curry, Dennis Weening, Bobbi Eden, Gwen van Poorten, Ayoub Louihrani, Airen Mylene, Heleen van Royen, Soundos El Ahmadi en Hugo Kennis.

De Verraders is bedacht door Marc Pos en ontwikkeld door IDTV in samenwerking met de RTL Creative Unit. Het format is verkocht aan diverse buitenlandse zenders, waaronder NBC in Amerika en BBC in Engeland. Maandag 31 oktober sluit Videoland deze Halloween editie van De Verraders af met een extra spannende bloedige dubbele aflevering.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen