Frits Barend, Ad Visser en Edwin Rutten in Beter Laat Dan Nooit
donderdag 8 juni 2023

Frits Barend, Ad Visser en Edwin Rutten in Beter Laat Dan Nooit

Frits Barend, Ad Visser en Edwin Rutten werken mee aan het komende seizoen van Beter Laat Dan Nooit. Eerder deze week werd al bekend dat Henny Huisman deelneemt aan de nieuwe reeks van het programma, dat van RTL 4 naar SBS6 verhuist.

De 76-jarige Barend is vooral bekend van talkshows als Barend & Van Dorp en Het Gesprek. De 76-jarige Visser was jarenlang het gezicht van het muziekprogramma Toppop. Rutten (80) was te zien in het kinderprogramma De film van Ome Willem.

Net als in de eerste twee reeksen gaat een groep BN’ers op leeftijd op reis met een reisleider. In de eerdere seizoenen hadden Olcay Gulsen en Katja Schuurman de leiding. Wie deze rol dit keer op zich neemt, is nog niet bekend. De realityserie is al opgenomen in Zuid-Korea, Cambodja, India en Nepal. Vanaf augustus zijn de zes afleveringen te zien op SBS6.

In 2018 en 2020 gingen Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Stevens en Willibrord Frequin met elkaar op reis. Frequin overleed vorig jaar op tachtigjarige leeftijd. Eerder werd al duidelijk dat de rest van deze groep niet zou terugkeren.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen