Dragons’ Den vanaf 1 september weer te zien bij WNL
zondag 6 augustus 2023

Dragons’ Den vanaf 1 september weer te zien bij WNL

Dragons’ Den keert terug naar de publieke omroep, waar het eerder al door WNL werd uitgezonden. Vorig jaar is het format eenmalig door Viaplay aangeboden.

Vanaf 1 september zal een nieuwe achtdelige reeks van dit internationale succesformat weer te zien zijn bij WNL om 21.30 uur op NPO 1. Dragons’ Den is wereldwijd al ruim 20 jaar een kijkcijferhit in meer dan 45 landen.

Jonge ondernemers, vaak start up’s, krijgen de kans zich te profileren voor een panel van ervaren, succesvolle ondernemers en investeerders. Creatieve pitches, spannende eerste onderhandelingen en emoties bij het al dan niet kiezen voor een investeerder vormen de basis van het format. Voor velen is het een eerste stap naar succesvol ondernemen.

Bert Huisjes, hoofdredacteur WNL: “Ik ben ontzettend blij dat het programma terug is, en op een zeer prominente plek. Ondernemerschap, leuke inventiviteit en de wil om te investeren dragen bij aan onze economie en welvaart. Dat past bij een omroep als WNL. Dat hoort echt thuis bij de publieke omroep.”

De Dragons van komend seizoen zijn Pieter Schoen, Elske Doets, Bas Witvoet, Manon van Essen en Olaf Kok. Het programma wordt wederom voorzien van deskundig commentaar door Jort Kelder. Vincent TV Producties is de producent van Dragons’ Den.

Bron: WNL/BM

Bericht delen