SLAM! in actie voor Fight cancer
maandag 20 maart 2023

SLAM! in actie voor Fight cancer

In de SLAM! ochtendshow Early Birds heeft voetballer Ralf Seuntjens, die zelf kanker heeft gehad, maandagmorgen het startsein gegeven om 55 uur lang een spinning fiets draaiende te houden in de studio van SLAM!.

Het radiostation telt deze week groots af richting het evenement Spin for Life, dat donderdag 23 maart plaatsvindt. Op die dag vindt de grootste spinningmarathon van Nederland plaats om zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Fight cancer. Vanaf nu gaat SLAM! groots aftellen naar het spinningevent Spin for Life en wordt er vanuit de SLAM!-studio 55 uur spinningfiets draaiende gehouden door tientallen sporters, dj’s en spraakmakende gasten zoals Famke Louise, Sylvia Geersen, Melissa Krechting, Jasper Demollin en Tom Coronel.

Elk uur zit er een andere gast met een bijzonder verhaal op de fiets. Op donderdag verplaatst de studio van SLAM! naar de centrale Spin for Life locatie in Amsterdam, waar de spinningmarathon om 16.00 uur officieel wordt geopend. Dj’s die tijdens Spin for Life voor de spinners gaan draaien zijn onder meer La Fuente, WeDamnz en Michael Amani. Alles is de hele week live te volgen via radio, SLAM! TV, socials, YouTube en Twitch.

Stichting Fight cancer, SportCity, SLAM! en Global Media & Entertainment hebben de afgelopen periode iedereen opgeroepen om mee te doen aan de grootste spinningmarathon ooit om geld op te halen voor kankeronderzoek voor jongvolwassenen. Op donderdag 23 maart 2023 gaat het gebeuren. Tussen 16.00 uur en 00.00 uur gaan er op 27 SportCity locaties door heel Nederland meer dan 2000 mensen spinnen op de beats van SLAM!.

Op dit moment is er al bijna 350.000 euro opgehaald. Om dit bedrag nog flink te verhogen, gaat SLAM! los met een unieke radioweek met vele bijzondere acties, gasten en luisteraars die vertellen waarom het zo belangrijk is om geld op te halen voor kankeronderzoek voor jongvolwassenen.

Bron: SLAM!/BM

Bericht delen