Sky ZomerHit Week bij Sky Radio
zaterdag 19 augustus 2023

Sky ZomerHit Week bij Sky Radio

Het heeft lang geduurd dit jaar, maar komende week wordt het dan eindelijk weer echt zomerweer in Nederland. En omdat de temperaturen een stijgende lijn laten zien, draait Sky Radio een extra zomerse playlist tijdens de Sky ZomerHit Week.

Vanaf zondag 20 augustus hoor je non-stop zonnige zomerhits op de radio en op vrijdag 25 augustus wordt de week in stijl afgesloten met de Sky Summer Top 101: dé hitlijst met de door luisteraars gekozen populairste zomerhits.

Waarom iedere hit maar één keer draaien, als je een hele week de tijd hebt? Tijdens Sky ZomerHit Week kun je blijven genieten van nummers als Despacito, Cover Me In Sunshine en Jerusalema, maar ook klassiekers als Summer Jam 2003 en We’re Going to Ibiza komen voorbij.

Natuurlijk is Sky ook benieuwd naar de ultieme zomerhits van de luisteraars. Daarom stemden zij afgelopen weken massaal op hun favorieten. Op basis van die stemmen stelde Sky de Summer Top 101 samen met daarin de 101 populairste zomerse hits, die aftelt naar de absolute nummer 1.

Net als vorig jaar sieren Camila Cabello en Ed Sheeran de nummer 1 positie in de lijst met hun nummer Bam Bam. Wham! lijkt de vruchten te plukken van de veelbesproken Netflix-documentaire die momenteel te zien is: hun nummer Club Tropicana staat dit jaar op nummer 2. Kriss Kross Amsterdam is met How you samba de hoogste nieuwe binnenkomer en daarbij ook nog eens de hoogste Nederlandse productie. Ook de Beachboys (19), ABBA (77) en de Beatles (84) zijn weer te horen en bewijzen met hun populariteit maar weer eens dat een zomerhit voor eeuwig is.

De Sky Summer Top 101 is op vrijdag 25 augustus van 09.00 tot 18.00 uur te horen op Sky Radio en via skyradio.nl.

Bron: Sky Radio/BM

Bericht delen