Rob Stenders stopt als zendermanager Radio Veronica
dinsdag 26 september 2023

Rob Stenders stopt als zendermanager Radio Veronica

Rob Stenders stopt als zendermanager van Radio Veronica. Dat bevestigt een woordvoerster van Audiohuis (onderdeel van Mediahuis) aan Adformatie. Stenders heeft ‘om gezondheidsredenen’ zijn functie neergelegd.

“Het klopt dat Rob Stenders zijn functie als zendermanager van Radio Veronica heeft neergelegd, om gezondheidsredenen. Wij gaan op zoek naar een nieuwe zendermanager.”

Caroline Brouwer blijft tot die tijd het zendermanagement waarnemen, zegt de woordvoerster. Stenders blijft wel radio maken. “Hij kijkt ernaar uit om snel weer op de radio te horen te zijn en wij ook.”

Stenders werd in 2021 zendermanager bij Radio Veronica, toen nog onder de vlag van Talpa Network. Dat deed hij samen met Brouwer. In aanloop naar de veiling van de FM-frequenties deze zomer verkocht Talpa Network Radio Veronica aan Mediahuis. Bij de veiling in juli wist de zender een FM-kavel te bemachtigen.

Patrick Kicken schrijft op de site van Spreekbuis het volgende: ‘Rob Stenders keert terug op de plek waar hij thuishoort: NPO Radio 2. Hij zou vast getekend hebben bij de omroep BNNVARA waar hij na het uitdienen van zijn huidige Veronica contract terugkeert.’

Bron: Adformatie/BM

Bericht delen