Radio Veronica stuurt luisteraars de wereld over tijdens Concertmaand
zaterdag 10 februari 2024

Radio Veronica stuurt luisteraars de wereld over tijdens Concertmaand

Radio Veronica stuurt deze maand luisteraars naar wereldconcerten van de grootste artiesten op aarde. Tijdens de Concertmaand maken mensen kans op vlieg- en concerttickets voor U2, Bruce Springsteen en Red Hot Chili Peppers in drie verschillende wereldsteden.

Van maandag 12 februari tot en met vrijdag 1 maart staat er elke week een vliegtuig klaar voor vertrek naar één van de concerten van Radio Veronica’s Concertmaand. Luisteraars maken achtereenvolgens kans op tickets voor U2:UV Achtung Baby Live at Sphere in Las Vegas, Bruce Springsteen in San Francisco en Red Hot Chili Peppers in Toronto.

Vluchtnummers ontdekken
Om zich te kwalificeren voor de prijs moeten luisteraars het vluchtnummer ontdekken dat verstopt zit in de hits van U2. Aan het eind van de week wordt uit alle gekwalificeerden de winnaar geselecteerd die vervolgens samen met een vriend of vriendin naar U2:UV Achtung Baby Live at Sphere in Las Vegas gaat. In de twee weken daarna herhaalt dit principe zich met dan als hoofdprijzen tickets naar Bruce Springsteen in San Francisco en een trip naar Red Hot Chili Peppers in de Canadese stad Toronto.

Bijzondere locaties
De Concertmaand brengt luisteraars naar bijzondere plekken op aarde. Van de grootste stad van Canada, Toronto, tot aan de steile heuvels en de iconische Golden Gate Bridge van San Francisco. De actie start met een reis naar een nieuwe en unieke locatie: de Sphere in Las Vegas. In deze gigantische koepel met maar liefst 1,2 miljoen led-lichten geeft U2 een reeks concerten en bij de afsluiter op 2 maart zullen straks ook twee winnaars van Radio Veronica zijn.

Actieperiode
De Radio Veronica Concertmaand loopt van maandag 12 februari tot en met vrijdag 1 maart en vluchtnummers verzamelen kan iedere werkdag tussen 07.00 en 18.00 uur.

Bron: Radio Veronica/BM

Bericht delen