OranjeLeeuwinnen openen stemperiode Sky Radio Xmas Top 50
dinsdag 6 december 2022

OranjeLeeuwinnen openen stemperiode Sky Radio Xmas Top 50

De OranjeLeeuwinnen hebben vanmorgen het stemmen op de Sky Radio Xmas Top 50 geopend met hun favoriete kersthit All I Want For Christmas Is You, van Mariah Carey. Kika, Marisa en Daphne deden dit natuurlijk in het gezelschap van de Sky Radio Kerstman, die hen voor deze gelegenheid verwelkomde in de studio van Sky Radio The Christmas Station.

Met deze eerste stem van de OranjeLeeuwinnen is de stemperiode van de Sky Radio Xmas Top 50 officieel geopend. Luisteraars kunnen tot en met 13 december stemmen via skyradio.nl en stellen zo dé kerst hitlijst van het jaar samen. De Sky Radio Xmas Top 50 is op 16 december te horen van 12.00 uur tot 16.00 uur op Sky Radio The Christmas Station.

Natuurlijk volgen ze de mannen met spanning, maar ondertussen zijn ze ook al hard aan het trainen voor hun eigen WK volgend jaar. Dat gaat super goed, maar voor een studiosessie met de Sky Kerstman maakten Kika, Daphne en Marisa gelukkig graag tijd. “Kerst is voor ons een tijd van familie, met z’n allen rond de open haard, spelletjes doen en uiteraard veel eten!”, vertelden de OranjeLeeuwinnen hem.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Sky Radio

Bericht delen