Leef een jaar lang op kosten van Sky Radio
maandag 2 januari 2023

Leef een jaar lang op kosten van Sky Radio

De inflatie liegt er niet om. Daarom reikt zender Sky Radio dit jaar opnieuw de hand aan haar luisteraars: met een nieuwe editie van de actie Leef 1 Jaar Gratis geeft de non-stop muziekzender één van haar luisteraars een jaar lang gratis leven cadeau.

Dit betekent dat Sky Radio 365 dagen lang de kosten op zich neemt voor onder andere woonlasten, energiekosten, tanken, zorgverzekering, boodschappen én bijvoorbeeld een vakantie. Deelnemen aan Leef 1 Jaar Gratis kan van 2 tot en met 27 januari, iedere werkdag van 06.00 uur tot 22.00 uur via skyradio.nl of de Sky-app. De winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 30 januari 2023.

Het is niet de eerste keer dat Sky Radio een luisteraar blij maakt met een jaar lang gratis leven, maar dit jaar is de actie relevanter dan ooit. Met torenhoge rekeningen en kosten in de winkel, wordt de financiële druk bij steeds meer huishoudens opgevoerd. Met het vergoeden van alle noodzakelijke kosten biedt Sky Radio daarom een helpende hand.

Meedoen kan vier weken lang, iedere werkdag door het codewoord – te horen op Sky Radio – door te geven in de gratis Sky-app of op skyradio.nl. Wekelijks worden de finalisten bekendgemaakt. Uit de in totaal 20 finalisten wordt op 30 januari de winnaar middels een trekking gekozen, onder toeziend oog van een notaris. Wanneer officieel bekend is voor wie het jaar 2023 een stuk goedkoper uit gaat vallen, wordt de gelukkige winnaar nog diezelfde dag thuis verrast met de waardecheque.

En er is meer, want niet alleen de finale-winnaar heeft prijs: naast dat zij kans maken op de hoofdprijs, winnen alle finalisten een boodschappen cheque van 100 euro.

Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio: “Het is geen geheim dat het leven duurder en duurder wordt. Een boodschap of een volle tank is voor sommige mensen misschien ineens niet meer zo vanzelfsprekend als het was. Wij willen het leven van onze luisteraar leuker én makkelijker maken, door de kans te geven een heel jaar lang op onze kosten te leven. Met de extra dagwinnaars hopen we daarbij voor nog meer mensen hun financiële zorgen iets te verlichten. En het leuke is: meedoen is helemaal gratis.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen