Kermis FM viert 15-jarig jubileum
vrijdag 21 juli 2023

Kermis FM viert 15-jarig jubileum

Kermis FM is sinds 2009 niet meer weg te denken van de Tilburgse Kermis en bestaat dit jaar alweer 15 jaar. Van 21 tot en met 30 juli is de grootste kermis van de Benelux in Nederland en België op radio en tv te volgen.

“Het is ieder jaar weer een feest om samen met 200 andere vrijwilligers een van de grootste evenementen van Nederland landelijk zichtbaar te maken”, zegt Arno Leblanc, oprichter en hoofdredacteur van Kermis FM. “En natuurlijk staan we zelf ook als attractie voor de kerk op de Heuvel. Iedereen kan even een shout-out komen doen naar familie of vrienden of een plaatje aanvragen.”

Op Kermis FM Teevee is de kermis de hele dag live te volgen. Zo ook Roze Maandag, de Pride Walk, de Kermisrun, de vuurwerkshow en andere festiviteiten. Elke avond om 21.00 uur is het tijd voor de Updeet waarin de kermisdag wordt samengevat. In het nieuwe programma Oké Houdoe hebben ze aandacht voor de mensen die naast een attractie blijven staan. Waarom gaan ze niet mee? Met wie zijn ze op de kermis? Wat gaan ze nog meer doen? Het programma is dagelijks om 17.00 uur te zien.

Naast deze programma’s komt er ook een aantal bekende radio-dj’s uit Nederland muziek draaien voor Kermis FM. Zo kun je onder andere luisteren naar Niels van der Veen (Radio 538), Michiel Jurrjens (KINK), Domien Verschuuren (Qmusic), Erik-Jan Rosendahl (SLAM!) en Jarno van der Wielen (SLAM!).

De uitzendingen van Kermis FM zijn live online te volgen via KermisFM.nl/live, de app (Android/iPhone), 105.9 FM in de regio Tilburg, DAB+ (landelijk), en op Roze Maandag via OUTtv.

Bron: Kermis FM/BM

Bericht delen