Ingrid uit Tiel leeft een jaar lang op kosten van Sky Radio
dinsdag 31 januari 2023

Ingrid uit Tiel leeft een jaar lang op kosten van Sky Radio

Een jaar niet meer hoeven denken aan hoge rekeningen voor energie, boodschappen en woonlasten. Voor Ingrid uit Tiel is dat vanaf vandaag realiteit. Zij is de gelukkige winnaar van Sky Radio’s Leef 1 Jaar Gratis: een actie waar Sky Radio voor één luisteraar 365 dagen lang de kosten op zich neemt voor o.a. woonlasten, energiekosten, tanken, zorgverzekering, boodschappen én bijvoorbeeld een vakantie.

Uit 26 finalisten werd vanmorgen onder toeziend oog van een notaris de winnaar van de felbegeerde hoofdprijs getrokken. Sky Radio station-voice Mark Labrand zocht Ingrid vervolgens thuis op om haar de cheque te overhandigen.

“Echt geweldig dit! Deze uitslag heb ik natuurlijk heel erg gehoopt, maar nooit verwacht”, zei een stralende Ingrid in haar deuropening. Natuurlijk wilde Mark ook even weten wat Ingrid gaat doen met het geld dat ze overhoudt: “We hebben drie jonge kinderen, dus een hoop zal naar hun spaarrekeningen gaan, maar ik denk dat we ook een mooie trip naar Disneyland Parijs gaan maken!”

Van 2 tot en met 27 januari maakten luisteraars van Sky Radio iedere dag kans op een finaleplaats door het codewoord van de dag in te sturen via de gratis Sky-app of de website. 26 deelnemers werden uitgeroepen tot dagwinnaar en wonnen allemaal een boodschappencheque ter waarde van € 100,-. Uit de dagwinnaars werd vandaag de winnaar getrokken.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen