Caroline Brouwer terug in De Bonanza met Rob Stenders
dinsdag 25 juni 2024

Caroline Brouwer terug in De Bonanza met Rob Stenders

Na langere tijd vrij te hebben genomen, is sidekick Caroline Brouwer vanaf maandag 1 juli weer elke werkdag te horen in De Bonanza, de middagshow van Rob Stenders.

Eind vorig jaar maakte Caroline bekend voor langere tijd vrij te nemen, onder andere om haar huis te verbouwen. Na een half jaar is ze vanaf aanstaande maandag weer terug, zo vertelde ze zelf aan de telefoon tijdens De Bonanza.

“Elke dag krijgen we vragen: wanneer komt Caroline terug”, begint Rob het gesprek. “Maar, jij komt nooit meer uit dat prachtige landhuis denk ik!” Caroline antwoordde daarop: “Het is heel verleidelijk om hier met dit prachtige weer in de tuin te zitten en te denken het zal allemaal wel, maar ik begon De Bonanza toch wel te missen. Ik heb altijd een beetje schamper naar Ik Vertrek gekeken, maar daar kom ik van terug. Ik heb voor het eerst in mijn leven een grote verbouwing gedaan en daar laat ik het bij. Ik ga weer lekker radio maken. Dus ik weet niet of jij er klaar voor bent, maar ik ben er klaar voor!”

“Wanneer kom je weer terug? Morgen?” vroeg Rob daarop, die duidelijk niet kan wachten. Vanaf komende maandag 1 juli is ze er weer van maandag tot en met donderdag. De Bonanza is elke werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur te horen op Radio Veronica.

Bron: Mediahuis Radio/BM
Foto: Ben Houdijk/Radio Veronica

Bericht delen