Wereldrecord langste onafgebroken podcast gebroken tijdens Dutch Media Week
maandag 10 oktober 2022

Wereldrecord langste onafgebroken podcast gebroken tijdens Dutch Media Week

De zevende editie van Dutch Media Week kende een zeer geslaagde vernieuwde opzet waarbij zowel professionals als liefhebbers een week lang media-innovatie en -inspiratie kregen voorgeschoteld.

Niet alleen wist het doordeweekse programma vele mediaprofessionals naar workshops, keynotes en netwerkbijeenkomsten te trekken, voor de Xperience Days kwam publiek uit heel Nederland naar Hilversum. Daarbij vormde de recordpoging podcast maken een rode draad door Dutch Media Week heen. Bekende en onbekende podcastmakers wisten tijdens een ongekende estafette totaal 153 uur aan podcasts te produceren.

Zaterdagochtend 1 oktober trapte Vincent Bijlo de recordpoging af tijdens een interview met Hilversums burgemeester Gerhard van den Top en ‘mr Dutch Media Week’ Herman Dummer. De rest van de week wisselden podcasts als De Leeuw lult verder, Dit was de radio, PodBast, Han Peekel 75 en Mand elkaar af in een estafette die uiteindelijk resulteerde in 148 gloednieuwe podcasts en een nieuw record van totaal 153 uur aan geproduceerde podcasts. Op zondagmiddag 9 oktober sloot Vincent Bijlo de succesvolle recordpoging weer af tijdens een interview met onder andere Herman Dummer en Eppo van Nispen tot Sevenaer.

Bron: Dutch Media Week/BM

Bericht delen