“Vernieuwende formats ontwikkelen is een uitdaging”
maandag 19 februari 2024

“Vernieuwende formats ontwikkelen is een uitdaging”

In de BM Media Lounge, waarin BM een podium biedt aan mediapersonen die hun eigen interviewpartners kunnen uitnodigen, gaat host Oane Born, Freelance journalist, verslaggever en copywriter, ditmaal in gesprek met Niels Lodeweges.

Niels Lodeweges is Senior Content Creative. Hij werd door BMYoung, het platform voor de jonge mediamaker, in 2019 uitgeroepen tot Mediatalent van het Jaar. In die tijd was hij eindredacteur van EndemolShine’s online gameformat en YouTube-kanaal Legends of Gaming.

Niels zegt: “Legends of Gaming mag zich met ruim 500.000 abonnees en meer dan 175 miljoen views op YouTube met recht het meest succesvolle gameplatform van Nederland noemen. Momenteel ben ik Senior Content Creative bij Team5pm waar ik mooie videoproducties onder mijn hoede heb. Het is fijn om inhoudelijk en creatief verantwoordelijk te zijn. Vernieuwende formats ontwikkelen is echt een uitdaging voor mij. Ik ben overigens zelf nauwelijks meer actief op sociale media als Instagram, omdat ik merk dat het je teveel in beslag neemt.”

Bron: BM

Bericht delen