Lekker Leven met Martine Hauwert van start op GoodLIFE Radio
dinsdag 20 oktober 2020

Lekker Leven met Martine Hauwert van start op GoodLIFE Radio

Op woensdag 21 oktober start presentatrice Martine Hauwert met het nieuwe lifestyle magazine programma Lekker Leven op GoodLIFE Radio. Te gast bij Martine in de eerste uitzending zijn onder meer Edsilia Rombley, Mari van de Ven, Carlos Lens en Emanuela Deyanova.

Hoe kun je lekker leven en hoe blijf je gezond, zowel fysiek als mentaal? Hoe houd je balans en hoe haal je het beste uit jezelf? De antwoorden op deze vragen geeft Martine Hauwert in het nieuwe programma Lekker Leven.

Maar Lekker Leven gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, financiën, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan, komen aan bod.

Martine Hauwert: “Als klein meisje werd ik al opgevoed met gezond en puur eten. Op 18-jarige leeftijd koos ik ervoor om van mijn passie mijn werk te maken. Ik werd professioneel danseres en zangeres en werkte met BN’ers, artiesten en experts die op de toppen van hun kunnen presteerden. Door die ervaringen ben ik altijd geïnteresseerd geweest in voeding, sport, gezondheid en hoe je het beste uit jezelf kunt halen, zowel fysiek als mentaal.”

“Ik gun iedereen een Lekker Leven met veel plezier, passie en waarin je de beste versie van jezelf bent. Maar hoe doe je dat? Met die vraag help ik je graag. Ik vind het mooi om met dit programma verhalen van experts, BN’ers en artiesten met je te kunnen delen om je hopelijk veel inspiratie te geven voor een Lekker Leven.”

Lekker Leven is vanaf woensdag 21 oktober iedere woensdag tussen 13.00 en 14.00 uur te horen op GoodLIFE Radio. 

Bron: GoodLIFE Radio/BM

Bericht delen