Het is kerst bij podcast Wij Kijken Alles
woensdag 14 december 2022

Het is kerst bij podcast Wij Kijken Alles

Irma en Jeroen van podcast Wij Kijken Alles vertellen je, gekleed in hun meest stijlvolle kersttruien, precies wat je wel en wat je niet moet zien de komende feestweken.

In de eerste special van Wij Kijken Alles duiken serievreter Irma Tomas en filmkenner Jeroen de Goeij tot over hun oren in de kerstsferen. Wat moet je zeker kijken en wat vooral niet? De twee eigenzinnige hosts slaan de geijkte films en series over en gaan meteen voor het echte werk. Dus hier geen Love Actually of Harry Potter, want die weet iedereen wel te vinden. Maar wat dan wel?

Je hoort wat de beste kerstserie ooit is. En die staat gewoon op Netflix. En ze vertellen je ook meteen welke kerstfilm je koste wat kost moet zien te vermijden. Cruciale kennis die kerst dit jaar leuk houdt. Ook komt A Christmas Story aan bod, het Amerikaanse fenomeen dat bij ons totaal onbekend is. Als klap op de vuurpijl krijgt de luisteraar in deze special het definitieve antwoord op de vraag: is Die Hard nu een kerstfilm, of niet?

Verder hebben Irma en Jeroen het over de charmante serie Dash & Lilly op Netflix en de top 3 grote blockbusters die gelanceerd worden op de streamingdiensten. Daarnaast zochten ze uit waar, wanneer en hoe laat Nederland kan kijken naar de classic Home Alone. Want zonder Kevin is geen kerst compleet.

Je vindt Wij Kijken Alles op de bekende podcastplatformen als Spotify, Google Podcast, Apple Podcast en Podimo.

Bron: TVGids.nl/BM

Bericht delen