BM #Shorts: Binge briljanten volgens Bindinc.
vrijdag 26 mei 2023

BM #Shorts: Binge briljanten volgens Bindinc.

House of the Dragon, The Last of Us, Outer Banks… of toch Wednesday, Virgin River of Stranger Things? Welke serie hield ons de afgelopen tijd onafgebroken aan het beeldscherm gekluisterd? En welke film, realityshow en Nederlandse productie staan eveneens hoog op onze kijklijst?

Voor het vierde jaar op rij organiseert Bindinc. de Binge Awards waarbij prijzen worden uitgereikt aan films en series op streamingplatforms die de Nederlandse kijker in zijn greep hield. Geen publieksprijzen, overigens, want de organisatie baseert de genomineerden én winnaars puur op kijkgedrag. Geen stemrondes of petit comité, maar keiharde data dus, afkomstig van Bindinc. VOD Insights, nauwkeurig tot ver achter de komma. Over smaak valt niet te twisten, maar dat hoeft gelukkig dus ook niet.

Op 8 juni vindt dit spektakel plaats bij Beeld & Geluid, waar niet alleen awards worden uitgereikt, maar ook mediaprominenten hun licht laten schijnen op het streaminglandschap. En met na afloop eveneens een nieuwe editie van de InHolland Beach Party. Bingen die hap, dus!

Bron: BM

Bericht delen