Beau en Michiel in Amerika vanaf 8 juni te zien
zaterdag 3 juni 2023

Beau en Michiel in Amerika vanaf 8 juni te zien

Presentator Beau van Erven Dorens en journalist Michiel Vos zijn al voor een lange tijd bevriend, de twee vrienden kennen elkaar al van hun studententijd. Waar Michiel vaak een bezoekje brengt aan Beau in zijn talkshow, worden de rollen omgedraaid in hun nieuwe Videoland-docuserie Beau en Michiel in Amerika.

In de nieuwe serie gaat Beau op bezoek bij Michiel in zijn woonplaats New York City. De vrienden gaan samen op reis door Amerika. Het Amerika na de Covid-pandemie en na Trump. Maar ook het Amerika van enorme verschillen tussen arm en rijk, immigratieproblemen en politieke verdeeldheid.

En ook het land van Hollywood, glamour, sportfanatisme en schitterende natuur. Beau en Michiel ontdekken tijdens hun reis wat de staat van het land anno 2023 is en of Amerika nog steeds het gidsland is dat het voorheen altijd leek te zijn.

De docuserie Beau en Michiel in Amerika is een Videoland-original. De drie afleveringen zijn vanaf 8 juni in zijn geheel bij Videoland te streamen. De serie is geproduceerd door Kale Jakhals Producties.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Videoland

Bericht delen