All Stars-versie De Slimste Mens op NPO Start
maandag 3 juli 2023

All Stars-versie De Slimste Mens op NPO Start

Oud-kandidaten van De Slimste Mens die soms al na één aflevering uit het spel vlogen, kunnen revanche nemen. In september komt er weer een extra All Stars-versie van de kennisquiz online, die via NPO Start te zien is.

De reguliere reeks van De Slimste Mens start op maandag 31 juli. Vlak daarna zal vanaf maandag 11 september de extra editie te zien zijn op NPO Start. Deze All Stars-editie telt vijf afleveringen, maar wijkt iets af van het vertrouwde format. In de studio strijden per aflevering namelijk niet drie maar vier kandidaten tegen elkaar. De winnaar van elke aflevering krijgt een plekje in de finale die vanaf vrijdag 15 september te zien is.

Het is de tweede keer dat er een All Stars-versie verschijnt. Waar vorig jaar alleen oud-finalisten konden deelnemen aan deze speciale reeks, strijden nu ook oud-kandidaten mee die vroegtijdig het spel moesten verlaten en dolgraag een tweede kans willen. KRO-NCRV maakt de zestien deelnemers op een later moment bekend.

Vorig jaar won RTL-verslaggever Marieke van de Zilver de All Stars-editie en kreeg de geuzentitel ‘De slimste der slimsten’ toebedeeld. De journaliste was namelijk in 2020 ook al de winnaar van het reguliere seizoen.

Bron: AD/BM

Bericht delen