De Magische Media Goochelshow

Beeld & Geluid Media Parkboulevard 1, Hilversum

Met bizarre breinbrekers over jouw leven online. Kom op 3 maart naar de Magische Media Goochelshow met goochelaar Lars van Tuijl in Beeld & Geluid! Let op: Een ticket voor de Magische Media Goochelshow is enkel geldig in combinatie met een ticket voor het Mediamuseum.

€2,50

Het factcheckdebat

Beeld & Geluid Media Parkboulevard 1, Hilversum

Ook bij factcheckers slaat de twijfel wel eens toe. Bereikt mijn factcheck de juiste mensen? Overtuig ik het publiek of geef ik de onzin juist meer aandacht? Tijdens het factcheckdebat op woensdag 15 maart in Beeld & Geluid op het Media Park in Hilversum ga je in gesprek met verschillende factcheckers over de effectiviteit van […]

€5

Inward Outward Symposium

Framer Framed Oranje-Vrijstaatkade 71, Amsterdam

The international symposium Inward Outward brings together archival practitioners, artists, academics, and researchers to explore the status of moving image and sound archives as they intertwine with questions of coloniality, identity and race.

€3

Week van de Vitaliteit

Media Park Media Parkboulevard 11, Hilversum

Van 20 t/m 23 maart staat het Media Park in het teken van Vitaliteit! Gedurende de week is er van alles te doen op het park, sportklasjes, talks en uiteraard een gezellige campusborrel.

Open Dagen MBO College Hilversum

MBO College Hilversum Arena 301, Hilversum

Je kiest voor MBO College Hilversum als je graag de ruimte krijgt om zelf te ontdekken wie je bent. Als je wilt weten waar je goed in bent en welk beroep bij jou past. Wij kijken ook samen met jou hoe jij het best kunt leren, want niet iedereen is hetzelfde. Bij ons leer je […]

Uitreiking 3 FM Awards

Poppodium Paard Prinsegracht 12, Den Haag

Op donderdag 23 maart is het zover: 3FM reikt dan de publieke popprijzen uit tijdens de 3FM Awards. De awardshow vindt plaats in PAARD, Den Haag met optredens van Son Mieux, RONDÉ en Prins S. en de Geit. Dat wordt natuurlijk één groot feest! De ticketverkoop is helemaal uitverkocht.

Media Park Campusborrel

Media Park Media Parkboulevard 11, Hilversum

Donderdag 23 maart is er weer een gezellige Media Park Campusborrel in David’s. Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom om de Week van Vitaliteit feestelijk af te sluiten.

Gratis