Go Short Nijmegen

Go Short laat je het hele jaar de beste korte films zien in Nijmegen en binnen- en buitenland.

Kaboom Animation Festival

Kaboom Animation Festival is the one-stop-shop for the latest and greatest in all things animated. Ranging from cutting-edge experimental arthouse to colorful stories, Kaboom will cater to the animation needs of all. Yes, even yours, my amazing weirdo friend.

IN-EDIT Festival

IN-EDIT is een muziekdocumentaire festival met nieuwe internationale en Nederlandse muziekdocumentaires. Daar omheen vinden live concerten van bijpassende muzikanten plaats, worden Q&A’s met artiesten en regisseurs gehouden en een professioneel programma met onder andere branchebijeenkomsten voor en door professionals uit de filmindustrie georganiseerd.

BM Games Hardlopen

De hardloopwedstrijd zal plaatsvinden tijdens de Hilversum City Run op 14 april vanaf 12.30 uur. Start en Finish op Marktplein 1 (bij Mout) in Hilversum.

BM Games Padel

We beginnen de padelwedstrijden op 19 april bij de Padelclub Bussum (Squash & Wellness). Adres: Struikheiweg 16, 1406 TK Bussum. De wedstrijden beginnen om 15.30 en 16.30 uur.

Broadcast Media Society

Beeld & Geluid Media Parkboulevard 1, Hilversum

Never a dull moment in het medialandschap en dat geldt zeker ook aan het facilitaire front: schaalvergroting/samenwerking, de roep om duurzaam (en steeds goedkoper) produceren, de invloed van AI en de grote (sport)evenementen die eraan komen. Genoeg om over te praten dus tijdens de Broadcast Media Society op MAANDAG 22 APRIL in Theaterzaal 2 van […]

Tegenstroom Filmfestival

Tegenstroom Filmfestival, hét Vlaams-Nederlands filmfestival voor de korte film, is dit jaar tussen 8 en 11 mei te bewonderen in Terneuzen. Tijdens het festival komen de beste korte films aan bod, worden er diverse activiteiten georganiseerd en is er de mogelijkheid om één van de masterclasses of het scriptlab te volgen. Daarnaast biedt Tegenstroom Filmfestival […]

BM Games Golf

De Golfwedstrijden beginnen vrijdag 17 mei en worden gespeeld bij Golfvereniging Spandersbosch: Sportpark Crailoo 26, 1222 AA Hilversum. De wedstrijden beginnen tussen 15.00 en 15.30 uur.

BM Games Padel

De padelwedstrijden vinden plaats bij de Padelclub Bussum (Squash & Wellness). Adres: Struikheiweg 16, 1406 TK Bussum. De wedstrijden beginnen om 15.30 en 16.30 uur