Easy FM toegevoegd aan Nationaal Luisteronderzoek
donderdag 18 november 2021

Easy FM toegevoegd aan Nationaal Luisteronderzoek

De lokale omroep Easy 95.5 FM wordt vanaf 1 januari 2022 opgenomen in het NLO, het Nationaal Luisteronderzoek. Ook maakt het station vanaf die datum deel uit van E Power Audio Sales, de verkoopmaatschappij van 14 landelijke en regionale radiostations.

Jan Lagrouw, directeur E Power Audio Sales: “We volgen Easy FM al geruime tijd. Het radiostation is lokaal maar heeft de kwaliteit en uitstraling van een landelijk radiostation Daarmee is Easy FM een waardevolle toevoeging voor onze organisatie die radiocampagnes plaatst in opdracht van reclamebureaus en landelijke bedrijven. Met Almere als zesde stad van het land, bieden wij onze adverteerders extra bereik. We zien veel potentie in Easy FM.”

Easy FM is het lokale publieke radiostation van Almere en de exploitatie is in handen van Stichting Productie Fabriek Almere. Er wordt 24 uur per dag uitgezonden, zeven dagen per week met een horizontale programmering bestaande uit muziekprogramma’s, nieuws en actualiteiten.

Iedere werkdag zijn er talkshows vanaf locatie waar onderwerpen als politiek, cultuur, sport, economie en maatschappij de revue passeren. Dagelijks tussen 07.00 – 24.00 uur is er lokaal en landelijk nieuws te horen op de hele en halve uren. EASY 95.5 FM kent een aantal bekende programmamakers waaronder Jan van Veen, Edvard Niessing, Ron Bisschop, Marc van Amstel, Mart van de Stadt, Luc van Rooij, Stefan Brau, Bart van der Molen en Martin Stoker. De voetbalwedstrijden van Almere City FC zijn live te volgen via de zender.

Naast de radiozender Easy 95.5 FM exploiteert de Stichting Productie Fabriek Almere ook de lokale TV zender KIJK Almere. De omroep biedt een platform voor Almeerders, organisaties en bedrijven om naar een grote doelgroep te communiceren.

Bron: E Power/Easy FM/BM

Bericht delen