Ruben van der Meer in komediefilm Yamas!
donderdag 28 december 2023

Ruben van der Meer in komediefilm Yamas!

MovieCompany lanceert vandaag de trailer van de jongerenkomedie Yamas!. Gordon bevestigde afgelopen oktober al dat hij in Yamas! zijn eerste filmrol te pakken heeft.

Ook lichtte hij een tipje van de sluier op door te vertellen dat hij in de film een duo vormt met iemand anders. Vandaag wordt bekendgemaakt dat Ruben van der Meer zijn wederhelft speelt. Samen vormen ze een hilarisch duo als de vaders van Maurice, vertolkt door TikTok-sensatie Sam Kroon.

Het verhaal van Yamas! volgt vier jongeren tijdens hun feestvakantie op Kreta. De onbezonnen sfeer dreigt echter om te slaan wanneer zij verstrikt raken in het duistere criminele netwerk van de excentrieke gangster Carlo Vino (gespeeld door André Dongelmans). De vier bevinden zich hierdoor al snel in de onderwereld met uitdagende, maar ook absurdistische en hilarische situaties.

In de film spelen zowel bekende namen als opkomende talenten. Voor hoofdrolspeler Sam Kroon (bekend van TikTok) is het zijn filmdebuut. Andere jonge talenten zijn adult-ster Romy Indy en overige hoofdrolspelers Yip Andjar (Brugklas), Bertan Topbaç (Spangas), Merijn Oerlemans (Willem Junior). Bekende namen in de film zijn onder anderen Horace Cohen, André Dongelmans en Donny Ronny.

Yamas! wordt vanaf 18 april 2024 verwacht in de bioscopen.

Bron: MovieCompany/BM

Bericht delen