Ziggo-abonnees kijken binnenkort reclamevrije films bij FilmBox
dinsdag 28 juni 2022

Ziggo-abonnees kijken binnenkort reclamevrije films bij FilmBox

De tv-klanten van Ziggo kunnen vanaf donderdag 30 juni onbeperkt genieten van films bij de nieuwe tv-zender FilmBox.

In totaal kunnen 3,4 miljoen Ziggo-kijkers afstemmen op kanaal 100 voor een gevarieerd aanbod van Hollywood-films, favoriete klassiekers en de populaire serie Narcos. FilmBox is vorig jaar mei gelanceerd en is de eerste lineaire tv-zender in Nederland met 24 uur per dag films zonder reclame-onderbrekingen. De zender is eigendom van mediabedrijf SPI International, in Nederland actief met meerdere zenders en streamingdiensten, waaronder Film1.

Onbeperkt films zonder onderbrekingen
Om kijkers een ontspannen ervaring te bieden zijn er bij FilmBox geen storende onderbrekingen tijdens de film. De tv-zender is uniek in het aanbieden van films op deze manier in het basispakket van Canal Digitaal, DELTA, Caiway, Online.nl, Kabelnoord, Plinq, SKP, Trined en Breedband Helmond. Met de toevoeging van FilmBox bij Ziggo is de zender vanaf 30 juni in bijna vier miljoen Nederlandse huishoudens beschikbaar.

Jeroen Bergman, Managing Director Film1 en FilmBox Nederland: “Uit overweldigende feedback van de Nederlandse tv-kijker blijkt hoe storend het is om een film meerdere keren te onderbreken voor een reclameblok. Het werd dan ook hoog tijd om daar wat aan te doen. FilmBox is al een groot succes op alle platforms die het sinds vorig jaar doorgeven, en heeft jarenlang haar aantrekkingskracht bewezen in het buitenland. De zender is een prachtige aanvulling op onze premium propositie Film1 en we zijn trots op het vertrouwen dat Ziggo in ons stelt.”

Bron: FilmBox/BM

Bericht delen