Youfone en Discovery Benelux sluiten overeenkomst
woensdag 20 mei 2020

Youfone en Discovery Benelux sluiten overeenkomst

Vanaf 1 juni hebben klanten van Youfone de zenders Discovery, TLC, Investigation Discovery en Eurosport 1 standaard in hun pakket. Mediabedrijf Discovery Benelux en telecomprovider Youfone sloten recent een overeenkomst die toegang tot de zenders, maar ook tot de digitale rechten voor een lange termijn mogelijk maakt.

Daarmee kunnen Youfone klanten overal in Europa kijken naar reality programma’s zoals Salvage Hunters, Gold Rush, Deadliest Catch, Say Yes to the Dress Benelux, Bevallen met.. en 90 Day Fiancé.

Youfone biedt al sinds 2017 thuisdiensten aan in de vorm van alles-in-1 pakketten (tv, internet en vast bellen). Sinds kort is daar het Standaard pakket aan toegevoegd. Dit pakket bevat internet en tv voor een scherpere prijs. Voor klanten van Youfone die iets extra’s willen is er het Premium pakket, waarmee ze naar nog meer Discovery zenders zoals Animal Planet, Discovery Science en Eurosport 2 kunnen kijken.

Om de samenwerking te vieren krijgen alle nieuwe klanten van Youfone twee maanden gratis toegang tot Dplay, de streamingdienst van Discovery. Zo hoeven ze helemaal niets meer te missen en krijgen ze bovendien toegang tot nog meer Discovery merken zoals HGTV, Food Network, MotorTrend en de natuurdocumentaires van de BBC.

“Wij zijn verheugd met een nieuwe samenwerking tussen Youfone en Discovery Benelux”, aldus Valentijn Rensing, CEO van Youfone. “Met het toevoegen van de Discovery zenders bieden we onze tv-abonnees een nog completer pakket.”

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen