Visi(e)On Air werkt samen met TV Skyline
donderdag 25 april 2019

Visi(e)On Air werkt samen met TV Skyline

Door de overname van Facility House door NEP lijkt er behoefte te zijn aan een derde grote facilitaire partij in Nederland, naast NEP en United. Visi(e)On Air wil hier op inspelen in samenwerking met TV Skyline uit Duitsland.

TV Skyline levert de faciliteiten en Visi(e)On Air is het aanspreekpunt voor de omroepen en producenten. Daarnaast heeft Visi(e)On Air goede contacten met freelancers in diverse disciplines, waardoor zij in samenwerking met TV Skyline naast faciliteiten ook een uitstekende crew kunnen leveren.

Paul van Koelen van Visi(e)On Air meldt hierover het volgende: “In eerste instantie hebben wij gekeken of er een samenwerkingsverband mogelijk was met een Nederlandse facilitaire partij, buiten de twee grote gevestigde facilitaire partijen om. Naar onze mening zijn er in Nederland op dit moment geen concurrerende faciliteiten beschikbaar. Bovendien willen wij een partnership met een bedrijf, welke opdrachten van klein tot groot aan kan. In binnen- en buitenland. Met de juiste faciliteiten. TV Skyline is hiervoor de juiste partner.”

TV Skyline heeft diverse faciliteiten beschikbaar. Van de kleine 6 camera SNG wagen OB 1 tot de OB 8 in 4K met de mogelijkheid tot wel 30 camera’s en meerdere deel-regie’s. Zijn kleine broertje is de OB 7 met 22 camera’s en 32 werkplekken. De OB 9 is een trailer zonder uitschuif-wanden met 18 camera’s en dan is er nog de Gallery (G10). Dat is een productievoertuig, een creatieve werkplek met drie regies en een vergaderruimte. Over een aantal weken wordt deze vloot uitgebreid met een nieuwe Gallery. Voor projecten in binnen- en buitenland waar een OB wagen geen oplossing is, is er een flight-case set die geschikt is voor producties tot 24 camera’s.

Bron: Visi(e)On Air/BM

Bericht delen