United en Videohouse lanceren BOOST Graphics
woensdag 1 juli 2020

United en Videohouse lanceren BOOST Graphics

BOOST Graphics is de naam van het gezamenlijk initiatief van het Nederlandse United en het Belgische Videohouse. Het label telt meteen veertig medewerkers. De specialisten op het gebied van live graphics, augmented reality (AR) en motion & design bundelen vanaf vandaag hun krachten onder deze vlag.

BOOST Graphics is een kleurrijke mix van motion designers, graphic designers, programmeurs en live graphics-specialisten. Het label biedt klanten het complete pakket om hun boodschap op een creatieve en onderscheidende manier over te brengen op elk mogelijk medium.

United en Videohouse zijn facilitaire dienstverleners voor media die vallen onder de Euro Media Group. Zowel United als Videohouse zien de vraag naar de graphics activiteiten sterk groeien. De specialisten werkten al regelmatig samen aan indrukwekkende producties, maar door de krachtenbundeling kan de markt nu ook op graphics vlak profiteren van een nog breder palet aan diensten, kennis en ervaring.

BOOST houdt kantoor in zowel Hilversum als Vilvoorde. Beide bedrijven leveren samen al meer dan vijftien jaar creatieve grafische oplossingen. Ontwerpen, oplossingen en diensten worden dagelijks gebruikt door omroepen, mediabedrijven en overheidsorganisaties.

“Onze twee organisaties hebben samen een brede ervaring op het gebied van graphics services”, aldus René Delwel, CEO van United. “Voor mediabedrijven hebben we al een mooi portfolio opgebouwd. De samenwerking binnen BOOST stelt ons in staat om een breder scala aan klanten te bedienen; zowel productiebedrijven in de media als andere bedrijven en organisaties.”

Dirk Theunis, CEO van Videohouse: “Deze bundeling van krachten biedt enorme kansen en groeipotentieel. Onze specialisten hebben de afgelopen jaren veel mooie ervaring opgedaan en kwalitatief hoogstaande producties gemaakt op het gebied van graphics en AR, zowel voor sport- als entertainmentproducties. Een mooi voorbeeld zijn de Play Sports-producties waar wekelijks AR, live graphics en motion design voor geleverd wordt. Ik ben ervan overtuigd dat dit nieuwe label flinke impact gaat hebben op de markt, zowel in België als Nederland.”

Bron: United/BM

Bericht delen