Vereniging NLconnect groeit naar 80 leden
vrijdag 22 januari 2021

Vereniging NLconnect groeit naar 80 leden

Dura Line, Netways Europe, Breedbandwinkel, A2B Internet, Maunt en TReNT glasvezel hebben zich aangesloten bij NLconnect, de brancheorganisatie van de breedband-industrie. De vereniging groeit daarmee naar 80 leden.

NLconnect wil graag dat elke Nederlander en elke Nederlands organisatie of onderneming de beschikking krijgt over toekomstvast multi Gigabit breedband, met een centrale rol voor glasvezel als drager. NLconnect streeft daarbij naar een gezonde marktwerking in alle segmenten van de breedband-keten.

Mathieu Andriessen, directeur NLconnect: “Door de coronacrisis is de digitale transformatie in een stroomversnelling gekomen. We zien een stijgend gebruik van veel thuisverbindingen, maar ook een versnelde digitalisering van bedrijfsprocessen in veel sectoren. De keten van bedrijven in de breedbandindustrie sluit daarom in versneld tempo huizen en bedrijfslocaties aan op glasvezel, rolt 5G-netwerken uit en zorgt op grote schaal voor Gigabit connectiviteit in huis. De sterke aanwezigheid van NLconnect in het publieke debat hierover en als industrieplatform vertaalt zich in een groeiend aantal leden, die we natuurlijk van harte welkom heten.”

Bron: NLconnect/BM

Bericht delen