Van Duijvendijk verlaat NEP
dinsdag 20 februari 2018

Van Duijvendijk verlaat NEP

Michiel van Duijvendijk, CEO en één van de oprichters van wat nu NEP The Netherlands heet, heeft bekend gemaakt NEP met ingang van 1 augustus van dit jaar te gaan verlaten.

Vijftien jaar geleden startte Van Duijvendijk bij BV De Jongens als financieel directeur en aandeelhouder. Door innovatief ondernemerschap groeide het bedrijf, dat vele namen kende (zoals TEAM, Parkpost, DutchView en Infostrada), uit tot marktleider in Nederland, waarna NEP het bedrijf 2,5 jaar geleden overnam.

Van Duijvendijk: “Ik kijk met heel veel plezier en trots terug op de afgelopen 15 jaar binnen dit prachtige bedrijf. Er staat een zeer solide, financieel gezonde, innovatieve marktleider met een gouden toekomst en dat maakt dat ik met een gerust hart deze beslissing heb kunnen nemen.”

Karel van der Flier, CCO van NEP The Netherlands, zal het bedrijf eind april gaan verlaten. De afgelopen vijf jaar was Van der Flier verantwoordelijk voor de sales & marketing van Infostrada & DutchView die later opgingen in NEP. Onder zijn leiding werden grote projecten van opdrachtgevers als Ziggo Sport en Eurosport aan de portfolio toegevoegd.

De komende maanden zal NEP gebruiken voor het zoeken naar adequate opvolging en het realiseren van een soepele overgang binnen de directie.

Bron: NEP

Bericht delen