Article header image

United lanceert video over remote-techniek

In april is voor het eerst een live-programma op afstand geregisseerd met behulp van een volledige SMPTE 2110 IP-infrastructuur. United, leverancier van faciliteiten voor televisie- en multimediale producties, verzorgde de regie van Talpa’s Koffietijd en 5 Uur Live vanuit het United Remote Center in het muziekpaviljoen op het Hilversumse Media Park.

Het project is een volgende stap in de United Anywhere-propositie. Het bedrijf kan overal ondersteunen met regie en video-editing op afstand, waar de opnames ook plaatsvinden. Inmiddels heeft United onderstaande video gelanceerd over het Remote Operations Center.

Quote van de dag

“Er wordt ook vaak gezegd dat een goede interviewer nieuwsgierig moet zijn, maar dat vind ik een overschatte eigenschap (...) Ik hoorde laatst iemand zeggen dat Beau van Erven Dorens niet nieuwsgierig is. Volgens mij is hij juist té nieuwsgierig. Hij zit veel te open aan die talkshowtafel, wil het over alles hebben met zijn gast. Je moet veel nuffiger en arroganter zijn dan dat en zeggen: ik ben nieuwsgierig naar een heel klein beetje, en de hele rest interesseert me niet.” Gijs Groenteman, medepresentator van radioprogramma Kunststof (Villamedia Magazine)

Gijs Groenteman

BMTV

BM Talk - Annelies Kaptein
Meer BMTV

BM Magazine