United komt met grootste OB truck van Europa
vrijdag 1 juni 2018

United komt met grootste OB truck van Europa

United is als facilitair bedrijf constant op zoek naar innovatieve, technische en vooral creatieve oplossingen voor media- en broadcastorganisaties. Een goed voorbeeld daarvan is de huidige bouw van de grootste OB truck van Europa die vanaf begin 2019 onder de noemer OB18 het nieuwe vlaggenschip van United zal worden.

OB18 is onderdeel van het Euro Media Group-project Objective2020. Dit staat voor de technologische toekomst van Outside Broadcast waarbij traditionele broadcasttechnologie wordt vervangen door een snellere, flexibelere en kostenefficiënte IP-infrastructuur.
De nieuwe OB truck biedt een functioneel werkoppervlakte van 80m2 waardoor ruimte ontstaat voor 44 werkplekken. Met maar liefst drie productieruimtes biedt de OB18 optimale invulling aan het creatieve proces van opdrachtgevers. Dankzij de volledige IP-infrastructuur kan de functionaliteit in de wagen eenvoudig en snel worden opgeschaald, waardoor de wagen inzetbaar is bij grootschalige producties met een ongelimiteerd aantal camera’s. Denk hierbij aan (inter)nationale sport- en muziekevenementen waarin United reeds een imposant trackrecord heeft weten op te bouwen.

Bron: United

Bericht delen