United Blue Label en Red Bee Media sluiten partnership
woensdag 19 mei 2021

United Blue Label en Red Bee Media sluiten partnership

United Blue Label en Red Bee Media gaan samenwerken en elkaar versterken bij het faciliteren van (live) events. Blue Label neemt de radio-eventsfaciliteiten van Red Bee over en zal het bedrijf op facilitair vlak ondersteunen bij de organisatie van events.

Het radio events team van Red Bee (voorheen NOB, Technicolor en Ericsson) verzorgt sinds jaar en dag radio-uitzendingen op locatie voor alle bekende omroepen in Nederland. Voortaan zullen de Red Bee-evenementen worden uitgevoerd met eigen personeel, maar met de faciliteiten van United. Zowel United Blue Label als Red Bee blijven opereren vanuit hun huidige naam en locatie. Voor de medewerkers en klanten verandert er verder niets.

Thijs Bakx, Head of Market Area Operations Benelux bij Red Bee Media: “Ik ben erg blij met deze samenwerking. United en Red Bee kunnen elkaar versterken door materialen en middelen voor de kleinere producties op één plek op het Media Park te concentreren. Daarnaast kunnen ze elkaars kennis en kunde op het gebied van video- en audio gebruiken. Hier zit muziek in!”

David van Leijenhorst van Blue Label: “Bij Blue Label zijn we enorm trots dat wij dit partnership mogen aangaan met Red Bee. Wij denken dat met de ervaring van Red Bee en de lean & mean oplossingen van Blue Label een mooie nieuwe samenwerking is ontstaan en dat wij elkaar goed kunnen aanvullen in het veranderende medialandschap.”

René Delwel, CEO United vult aan: “De live-events die Red Bee verzorgt, passen prima bij onze dienstverlening, dus voor ons is deze samenwerking een uitgelezen kans. We hebben vaker goed samengewerkt met Red Bee, dus we hoefden niet heel lang na te denken. We gaan hier samen een succes van maken.”

Josbert van Rooijen, VP Strategic Programs bij Red Bee Media: “Deze strategische samenwerking is voor ons de volgende logische stap in de digitale transformatie van Red Bee. Met de voortdurende ontwikkeling van onze innovatieve global multi-tenant platforms ter ondersteuning van ons managed services portfolio, zoeken wij naar samenwerkingen met lokale partners. Aangezien we al vaker met United prettig hebben samengewerkt voor mooie projecten, was de klik er meteen.”

Bron: United/Red Bee/BM

Bericht delen