Tribes introduceert Webinar Rooms met faciliteiten van NEP
vrijdag 17 april 2020

Tribes introduceert Webinar Rooms met faciliteiten van NEP

Tribes heeft bekend gemaakt met mediatechnologiebedrijf NEP in zee te gaan om digitale communicatieoplossingen in een inspirerende omgeving aan te bieden. Samen met deze strategische partner heeft Tribes het mogelijk gemaakt om geheel in Tribes-stijl, op een digitale, en vooral interactieve wijze personeel, stakeholders of andere belanghebbenden te informeren, betrekken en inspireren via een beveiligd online platform.

Naar aanleiding van de huidige crisissituatie en het vooruitzicht van een 1,5-meter samenleving, is Tribes op zoek gegaan naar manieren om haar members te voorzien in een belangrijke behoefte: communicatie. Chief & Founder van Tribes, Eduard Schaepman, beseft dat je met een goede, heldere manier van communicatie juist in deze tijd een verschil kunt maken. “Het is zo belangrijk om nu transparant te zijn. Over de stappen die je maakt en gaat maken, maar ook over de zaken waar je nog geen antwoord op hebt. Niet alleen naar je stakeholders, maar ook naar je medewerkers en klanten. Daarvoor moet je alleen geen Skype, Zoom of Microsoft Teams gebruiken, maar professionele communicatiemiddelen. Dat bieden we vanaf nu aan samen met NEP in de vorm van high- end boardroom studio’s gecombineerd met hun interactieve webinar en webcast oplossingen.”

De samenwerking met NEP behelst het complete ontzorgen van zorgvuldige (crisis)communicatie met goede, veilige technieken, zodat je als spreker op een krachtige manier overkomt en de interactie met jouw doelgroep aan kunt gaan. Daarvoor zijn ruime, inspirerende vergaderzalen van Tribes omgetoverd tot high-end boardrooms met een studio setting, ideaal voor het organiseren van onder meer webcasts, webinars, en Algemene vergaderingen Aandeelhouders. De gebruiker van de ruimte wordt volledig technisch ondersteund door NEP, en op hospitality niveau door Tribes. De centrale regie – vanuit de regieruimte op het Media Park in Hilversum – zorgt voor een volledig te personaliseren webinar platform, en voegt op de gewenste momenten slides, graphics, chat- en poll functionaliteiten toe aan de uitzending in broadcast kwaliteit.

Ralf van Vegten, Managing Director NEP The Netherlands: “Ik ben blij dat we samen met strategisch partner Tribes nu ook verschillende A-locaties in Amsterdam en Rotterdam hebben ontsloten waarbij bijvoorbeeld het management of directieleden van organisaties op een digitale en vooral interactieve wijze hun personeel kunnen bereiken via ons beveiligd online platform. Op deze manier kunnen wij onze klanten nog beter bedienen met onze webcast en webinar oplossingen op verschillende locaties door heel Nederland.”

Bron: NEP/BM

Bericht delen