Sony introduceert de Alpha 7RV
donderdag 27 oktober 2022

Sony introduceert de Alpha 7RV

Deze week lanceert Sony de Alpha 7RV: de nieuwste camera van de 7R-serie in de Alpha-reeks van spiegelloze camera’s met verwisselbare lens.

De Alpha 7RV verenigt Sony’s hoogste resolutie beeldsensor met de krachtige BIONZ XR-beeldprocessor. De combinatie van een hoge resolutie en deze processor biedt een doorbraak in het herkennen van objecten en het vastleggen van foto’s en video’s. Food-fotograaf en styliste Marleen Visser testte de Sony Alpha 7RV bij Bar Vesper in Amsterdam.

De nieuwe Alpha 7RV biedt een resolutie van 61 MP, verfijnde 8K-videomogelijkheden en effectieve 8-stops beeldstabilisatie. Daarnaast is de Alpha 7RV uitgerust met een nieuw kantelbaar en uitklapbaar display, transmissie functies op hoge snelheid, betere bediening en een soepele workflowintegratie. Sony’s nieuwste camera lijkt geschikt voor professionals die behoefte hebben aan een eersteklas camera met hoge resolutie.

De Alpha 7RV biedt 8K 24/25p-video, 4K-video oversampled van 6,2K zonder pixel-binning, een efficiënte MPEG-H HEVC/H.265-codec, intra-opnamen, 10-bit 4:2:2-opnamen en nog veel meer voor een goede beeldkwaliteit en flexibele nabewerking. De prijs van de camera is € 4.500.

Bron: Sony/BM

Bericht delen