So More Media presenteert zich op NAB
vrijdag 5 april 2024

So More Media presenteert zich op NAB

So More Media is de merknaam waaronder de bedrijven VSN, Woody Technologies en het Nederlandse M&I Broadcast Services zich voortaan zullen profileren. De NAB in Las Vegas (13-17 april) heeft de primeur van dit nieuwe samenwerkingsverband.

So More Media wil een gezamenlijk ‘powerhouse in mediatechnologie’ zijn. De uitgebreide oplossingen die worden aangeboden, zijn ontworpen om het volledige potentieel van automatisering te benutten, zodat klanten voorbereid zijn op de uitdagingen en kansen van morgen, meldt het persbericht. ‘Door de expertise en baanbrekende oplossingen van Woody Technologies, M&I Broadcast Services en VSN te combineren, ontstaan state of the art mediaworkflows waardoor operaties wendbaarder en efficiënter worden dan ooit tevoren’.

VSNCrea is ontworpen voor effectieve mediaplanning en -beheer, met een scala aan functies die aansluiten bij de behoeften van traditionele tv-netwerken, grote ondernemingen en bedrijven met niet-lineaire kanalen. Het is ook ‘cloud ready’, met een flexibele en toegankelijke implementatie.

De mediamanagement-oplossing van So More Media, VSNExplorer, biedt een gecentraliseerd platform voor het beheren van een breed scala aan media-assets, waardoor gebruikers naadloos content kunnen zoeken, ophalen en distribueren. Met krachtige metadata tagging, archiveringsmogelijkheden en integratiefuncties stroomlijnt het MAM-systeem content workflows.

Inname van sociale media, het vastleggen van livestreams en video workflows zijn allemaal essentieel. IN2IT Suite is een reeks intuïtieve mediaverwerkingshulpmiddelen voor inname en uitgifte, van kleine productiefaciliteiten tot internationale uitzendnetwerken.

OmniPlayer is de bekende radio-automatiseringssoftware met een compleet assortiment intuïtieve en eenvoudige tools voor het maken, uitzenden en publiceren van content waardoor radiostations efficiënter, sneller en winstgevender kunnen werken. Met Nimbus biedt het bedrijf ook een oplossing voor newsroom workflows waarbij het story-centric principe wordt gehandhaafd.

Raymond Lamphen, managing director van M&I en Chief Revenue Officer van So More Media zegt hierover: “Via So More Media introduceren we voor deze drie sterke merken een overkoepelend geheel waar we onze krachten optimaal bundelen. So More Media staat voor verdere integratie van onze dienstverlening en software-oplossingen en producten waardoor we onze klanten nog betere oplossingen kunnen bieden zonder dat we onze individuele kwaliteiten opgeven.”

Bron: BM

Bericht delen