Screenforce en BM organiseren IBC2023 Tour
woensdag 19 juli 2023

Screenforce en BM organiseren IBC2023 Tour

Ook dit jaar is de RAI Amsterdam van 15 tot en met 18 september weer het toneel van de International Broadcasting Convention (IBC 2023). Het is the place to be op het gebied van video-innovatie en inspiratie. En wij nemen je graag mee naar deze beurs!

Op maandag 18 september organiseren Screenforce en BM een speciale tour tijdens de IBC en jij kunt daar bij zijn. We nemen die dag onder leiding van George Freriks een aantal geïnteresseerden mee door de verschillende hallen en je wordt in drie uur helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en innovaties die voor jouw business interessant zijn.

De IBC is, na de NAB in Las Vegas, de grootste beurs ter wereld in de video-industrie en brengt de dynamische krachten die de wereldwijde media- en entertainmentindustrie transformeren samen. Het evenement in de RAI verenigt creatieve, technologische en zakelijke gemeenschappen om samen te werken, te leren en nieuwe kansen te ontsluiten. Lees hier meer.

Aanmelden
De tour is op maandag 18 september, van 10.00 – 13.00 uur. De komende weken wordt meer bekend gemaakt over het programma, maar je kunt je nu alvast (kosteloos) aanmelden. Stuur een e-mail naar info@screenforce.nl als je met ons op IBC-tour wilt. Vermeld hierin:

Naam
Contactgegevens
Bij welke organisatie je werkzaam bent

Wacht niet te lang, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! We kijken uit naar je aanmelding en zien je graag op 18 september in de RAI.

Bron: Screenforce/BM

Bericht delen