Screenforce en BM organiseren ‘Best of IBC’-tour
dinsdag 9 augustus 2022

Screenforce en BM organiseren ‘Best of IBC’-tour

Van 9 tot en met 12 september vindt in RAI Amsterdam de International Broadcast Convention (IBC) plaats. De IBC is na de NAB in Las Vegas de grootste beurs ter wereld in de video industrie en biedt toegang tot unieke inhoud die de hele video waardeketen omvat.

Door de combinatie van een beursvloer met een conferentieprogramma is IBC een multipurpose event. Deelnemers horen alles over de laatste innovaties en kunnen de nieuwste producten en diensten zelf uitproberen.

‘Best of IBC’-tour 2022
Op maandag 12 september organiseren Screenforce en BM twee tours op de IBC, speciaal voor bureaudirecteuren, mediamanagers en adverteerders. Onder leiding van George Freriks – business consultant in Nederland – wordt een aantal aanbieders van diensten en technologieën in de TV en online video industrie bezocht voor een korte demo en presentatie.

Tijdens deze 2,5 uur durende tour lopen we met George door de verschillende hallen van de beurs. Middels een head set word je onderweg bijgepraat over de laatste ontwikkeling. Wij zullen bij vijf à zes fabrikanten stoppen alwaar we een korte uitleg en/of demonstratie krijgen.

Aanmelden
Er vinden twee tours plaats op maandag 12 september, in de ochtend en in de middag. Aanmelden is kosteloos mogelijk. Stuur een email naar info@screenforce.nl om je aan te melden. Vermeld hierin:

Naam
Contactgegevens
Bij welke organisatie je werkzaam bent
Of je voorkeur uitgaat naar de ochtend of middag

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Bron: BM/Screenforce

Bericht delen