Sander Schoneveld nieuwe CEO D&MS
woensdag 10 november 2021

Sander Schoneveld nieuwe CEO D&MS

Sander Schoneveld is aangesteld als CEO van Digital and Media Solutions (D&MS), leverancier van audiovisuele apparatuur in Utrecht. Hij zal samen met oud-directeur en eigenaar Jan Derksen de directie gaan vormen. Jan zal zich gaan richten op de ontwikkeling van D&MS als commercieel directeur waarin de focus zal liggen op het bedienen van bestaande klanten en het vinden van nieuwe markten.

Sander Schoneveld vervulde verschillende rollen in de IT, waaronder die van CEO van startup PrivacyPerfect. Tevens was hij onderdeel van de board van K3 Business Technologies, een Engelse beursgenoteerde onderneming waar hij veel ervaring opdeed met snelgroeiende bedrijven. Als CEO van D&MS zal Sander zich gaan focussen op de professionalisering van de organisatie en het begeleiden van de groei.
 
Jan Derksen over de aanstelling van de nieuwe CEO: ”D&MS is de afgelopen jaren snel gegroeid en heeft ambitieuze plannen. Wij lopen als onderneming voorop in de broadcasting en willen deze positie voor onze bestaande en toekomstige klanten verder uitbouwen. Sander heeft de juiste kwaliteiten om D&MS de volgende fase in te leiden. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we met het huidige team dat er staat en de nieuwe CEO een mooie toekomst met D&MS tegemoet gaan.”
 
Sander Schoneveld: “D&MS is een succesvol bedrijf met prachtige klanten en een geweldig team van medewerkers. We hebben de ambitie en de positie, om onze dienstverlening verder uit te bouwen. Ik zie er enorm naar uit om nieuwe klanten aan ons portfolio toe te voegen en de service aan onze bestaande klanten nog verder te professionaliseren. Met heel veel enthousiasme ga ik deze uitdaging samen met het team van D&MS aan.”

Bron: D&MS/BM

Bericht delen