Samsung lanceert draaibare tv voor mobiele video’s
Zaterdag 18 juli 2020

Samsung lanceert draaibare tv voor mobiele video’s

Met The Sero lanceert Samsung een bijzondere tv. The Sero is speciaal ontworpen voor mobiele content, dus ideaal als je veel video’s op sociale media kijkt.

Verreweg de meeste video’s online (90%) zijn in portrait geschoten en The Sero past dat, indien nodig, aan door de beeldweergave een halve slag te draaien. Je geniet van hoogkwalitatief beeld zonder hinderlijke zwarte randen. The Sero is een nieuw type tv voor de nieuwe media, maar óók traditionele horizontale formaten komen goed tot hun recht op het 43 inch scherm.

“De weergave-oriëntatietechnologie van The Sero sluit naadloos aan op je smartphone”, zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux. “Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse millennials drie uur per dag op hun smartphone zitten. The Sero begrijpt de content die ze daar zien, dus het is een tv die volledig aansluit op de leefwereld van de nieuwe generatie.”

The Sero

Met The Sero haakt Samsung in op de populariteit van videokanalen als YouTube. Net als een smartphone of tablet draait de tv razendsnel van horizontale naar verticale oriëntatie, en omgekeerd. Dus of je nu YouTube, vakantievideo’s, sociale media of traditionele media bekijkt, de weergave op The Sero is altijd optimaal.

De tv is uitgerust met 4K QLED-technologie en ook met het geluid zit het wel goed. In de voet van The Sero schuilt namelijk een 4.1-kanaals 60 Watt Premium luidspreker, die zorgt voor een krachtig geluid. Hiermee geniet je ook van je favoriete muziek die je afspeelt op de tv. En met Tap View verbind je een Galaxy-smartphone eenvoudig met The Sero. Je hoeft enkel je telefoon tegen de tv aan te tikken.

The Sero

Met The Sero’s Smart Hub heb je snel toegang tot al je content en dankzij de all-in-one floorstand kun je de tv neerzetten waar je maar wilt. Ook in off-modus is The Sero een meerwaarde voor je interieur, want je hebt de keuze uit een breed scala aan weergavefuncties – van kunstige designs, informatie tot foto’s.

The Sero is vanaf 7 september in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1.699,-. The Sero verplaats je gemakkelijk naar elke ruimte in je interieur, dankzij de speciaal daarvoor ontworpen wielen.

Bron: Samsung/BM

Bericht delen