Ronald ter Voert naar Ex Machina
vrijdag 23 maart 2018

Ronald ter Voert naar Ex Machina

Ronald ter Voert wordt VP Business Development & Marketing bij Ex Machina. Het Amsterdamse techbedrijf is wereldwijd actief op het gebied van multiscreen strategieën, interactieve concepten en toepassingen op het snijvlak van mobiel, online en tv.

Ter Voert is nu nog chef redactie bij Emerce. In zijn nieuwe baan gaat hij zich onder meer toeleggen op het bedenken, realiseren en vermarkten van nieuwe interactieve mediaconcepten en toepassingen op het snijvlak van mobile, online en tv. Voor zowel merken, broadcasters als andere content creators. Tevens wordt hij verantwoordelijk voor de marketing van het bedrijf dat vooral buiten Nederland actief is. Met klanten als RTL, Red Bull, FremantleMedia, ITV, Sony Pictures Television, Twitch, WinView en NBC.

Ter Voert: “Ik ken Ex Machina al jaren als een gerenommeerd techbedrijf dat zich graag in de frontlinie van digital en innovatie begeeft, zowel op technologisch als strategisch vlak. Van multiscreen strategieën voor broadcasters tot interactieve tools voor partijen als Twitch en Facebook Live. Voor klanten in Europa, Australië, Zuid-Amerika tot de Verenigde Staten. Een van de nieuwe gebieden waar ik veel van verwacht is shoppable media, waarbij je als consument over tal van media heen op een laagdrempelige inspirerende en eenvoudige manier producten kunt kopen met je mobiel. En dan met name de video-variant ervan. Daar is internationaal reeds veel vraag naar en Ex Machina heeft de ambitie in deze markt een vooraanstaande speler te worden.”

Jeroen Elfferich (CEO Ex Machina): “We zijn verheugd dat Ronald ons team komt versterken. Door zijn brede kennis, ervaring en netwerk binnen de internationale en nationale media-, marketing- en e-commercebusiness kunnen we het bedrijf weer een stap verder brengen. En verwachten we Ex Machina nog beter op de kaart te kunnen zetten bij voor ons belangrijke marktpartijen en stakeholders.”

Gijs Vroom (Uitgever & Managing Director Emerce): “Natuurlijk is het jammer dat Ronald ons na zeven jaar gaat verlaten, want hij heeft veel voor Emerce betekend. Ik kan dan ook niet anders dan hem veel succes wensen met zijn nieuwe rol en te bedanken voor wat hij voor ons heeft gedaan. Hij blijft gelukkig nog aan Emerce verbonden als adviseur.”

Bron: Ex Machina/BM

Bericht delen