Rob Nouwens volgt Karel van der Flier op bij NEP
woensdag 4 juli 2018

Rob Nouwens volgt Karel van der Flier op bij NEP

Rob Nouwens wordt de nieuwe CCO van NEP The Netherlands. Hij gaat per 1 augustus aan de slag als opvolger van Karel van der Flier. Ralf van Vegten, Managing Director NEP The Netherlands: “Met zijn ruime werkervaring, sterke netwerk en grote affiniteit met technologie – die Rob bij zowel opdrachtgevers als in de aansturing van onze medewerkers in de praktijk gaat brengen – halen wij een ijzersterke teamspeler in huis.”

Na zijn studie Bedrijfseconomie maakte Nouwens carrière binnen de technologiesector. Zo vervulde hij commerciële en leidinggevende functies bij AT&T, NCR, Getronics, KPN en Insight. Bij KPN was hij als Sales Director commercieel verantwoordelijk voor het KPN Datacenter. De laatste zes jaar gaf hij leiding aan de commerciële afdeling van Insight. Tegelijkertijd was hij verantwoordelijk voor de transformatie van een commerciële organisatie naar een toekomstbestendig solutions salesbedrijf.

Van Vegten: “Ik ben oprecht opgetogen met de komst van Rob, die ons MT completeert als Chief Commercial Officer. Nederland is en blijft een belangrijke markt voor NEP. Juist dankzij onze Hilversumse innovatie-HUB en de sleutelrol als succesvol pilotland, zien we volop kansen in de export van onze kennis naar het buitenland. De combinatie van onze expertise in hoogwaardige technologie met de toonaangevende internationale rol van Nederland als formatland, geeft NEP The Netherlands een natuurlijke voorsprong als betrouwbare gids in innovatieve oplossingen voor het verwerken, beheren en distribueren van videocontent.”

Nouwens: “NEP heeft een fantastische groei doorgemaakt en het is mijn streven om deze positieve lijn door te trekken. Innovatief loopt NEP voorop én de gepassioneerde medewerkers verstaan de kunst om opdrachtgevers optimaal te bedienen. Als onderdeel van de wereldwijde NEP Group heeft NEP The Netherlands nog meer slagkracht om zich te blijven onderscheiden.”

“Ik realiseer me dat ik in de voetsporen van voorganger Karel van der Flier treed, die een solide fundament heeft neergezet. Ik voel de passie en ervaar de professionaliteit om bijzondere, zichtbare prestaties te leveren. Als voorstander van het ‘work hard, play hard’-principe ben ik ongelooflijk trots om onderdeel te zijn van dit mooie bedrijf, waaraan ik de komende jaren graag een prominente bijdrage wil leveren. Ik zie het als een belangrijke taak om collega’s te ondersteunen in hun ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Daarnaast streef ik naar een professionele en optimale samenwerking met opdrachtgevers, zodat klanten nog meer bedrijfskritische processen aan ons toevertrouwen. Ik wil, samen met NEP, graag het verschil maken.”

Bron: NEP/BM

Bericht delen