Ralf van Vegten stopt als Managing Director van NEP The Netherlands
zaterdag 11 september 2021

Ralf van Vegten stopt als Managing Director van NEP The Netherlands

Ralf van Vegten, Managing Director van NEP The Netherlands, heeft bekend gemaakt zijn functie begin 2022 neer te leggen. Van Vegten vervult deze functie sinds 2018 en nam eerder dit jaar ook de rol aan van Head of Global Product Marketing binnen de NEP Group.

Vanaf begin 2022 zal hij zich volledig op deze rol gaan focussen zodra zijn opvolger is geselecteerd en ingewerkt. Tot die tijd blijft van Vegten zijn huidige rol als Managing Director vervullen. Van Vegten: “In de afgelopen maanden ben ik tot de conclusie gekomen dat het lastig is om beide rollen tegelijkertijd te vervullen en dat ik ze op dit moment niet de tijd en aandacht kan geven die beide rollen verdienen. Daarom heb ik besloten om mijn rol als Managing Director van NEP The Netherlands neer te leggen.”

“Ik geef om ons bedrijf, onze opdrachtgevers en onze mensen. Ik heb de afgelopen jaren vol passie en met al mijn energie gewerkt aan een beter NEP in een industrie waar ik van ben gaan houden. Ik ben heel trots op alles wat wij – samen met onze, inmiddels 1.000, collega’s – hebben bereikt. Zeker in de afgelopen anderhalf jaar, die voor niemand makkelijk waren en veel van ons bedrijf en mensen gevraagd heeft.”

“Ondanks dat zijn we blijven innoveren en investeren in nieuwe technologieën, het verbeteren van onze service en het opleiden van onze mensen. We hebben grote, nieuwe projecten mogelijk gemaakt, maar ook onze bestaande klanten behouden. Ook hebben we Facility House en Stoneroos overgenomen en ons label Creative Animal gelanceerd, waardoor we een sterke positie in de markt verworven hebben. Ik ben hier ongelooflijk trots op en ik voel me bevoorrecht om deze rol te hebben mogen vervullen en met zoveel collega’s en opdrachtgevers te mogen samenwerken. Voor mij is het tijd voor een nieuwe uitdaging binnen NEP Group, maar ik verheug me ook nog op mijn resterende tijd als Managing Director van NEP The Netherlands.”

Bron: NEP The Netherlands/BM

Bericht delen