Panasonic toont innovaties in de broadcast-industrie in L.I.V.E. Series
donderdag 1 oktober 2020

Panasonic toont innovaties in de broadcast-industrie in L.I.V.E. Series

Panasonic heeft zijn Live Integrated Video Experience (L.I.V.E.)-serie gelanceerd, die gewijd is aan de mogelijkheden die de nieuwste technologieën bieden in virtuele studio’s en aan de uitdagingen op het gebied van live-producties.

De Engelstalige afleveringen uit de online L.I.V.E.-serie gaan in op:

Kairos – het IT/IP live videoproductieplatform dat ongecomprimeerde processing en het beheer van een onbeperkt aantal videolagen mogelijk maakt, en een systeemlatentie biedt van slechts één frame.

De AW-UE100 camera – Een 4K 50/60p PTZ-camera die NDI, NDI / HX en SRT met hoge bandbreedte ondersteunt, evenals het FreeD-protocol voor het bouwen van AR- en VR-systemen.

De nieuwe systeemcamera’s, waaronder het instapmodel AK-HC3900 en het mid-range systeem AK-UC3300.

Het 8K ROI (Region Of Interest) camerasysteem, een geautomatiseerde productietool die tot vijf verschillende virtuele camera-opnamen kan maken vanuit één camerapositie door ze bij te snijden op een 8K-canvas.

Robotica. Daarmee worden soepele, geautomatiseerde bewegingen mogelijk, die op afstand kunnen worden beheerd, waardoor de afbeeldingen en content dynamischer en boeiender worden.

Klik hier om de eerste aflevering van de serie te bekijken en je te registreren, zodat je automatisch een bericht ontvangt zodra een nieuwe aflevering online verschijnt.

Bron: Panasonic/BM

Bericht delen