Panasonic lanceert 3D-platform AV Digital World
woensdag 13 juli 2022

Panasonic lanceert 3D-platform AV Digital World

Panasonic heeft deze week het nieuwe digitale 3D-platform AV Digital World online gezet, waarmee bezoekers de oplossingen van Panasonic op een geheel nieuwe wijze kunnen ontdekken.

Bezoekers kunnen nu via hun computer toegang krijgen tot een virtuele studio en conferentieruimte om Panasonic-producten digitaal te ontdekken, ermee leren omgaan en ervaren hoe ze samenwerken. Virtuele ruimtes voor Live Events en E-sports volgen snel. Andere sectoren, producten en interactieve omgevingen zullen in de loop van de tijd worden toegevoegd.

“Via dit next generation platform betreden bezoekers een nieuwe AV Digital World”, vertelt Anna Arkatova, Product Marketing Manager bij Panasonic Broadcast en ProAV. “Ze kunnen onze ProAV glass-to-glass oplossingen ervaren en interacteren met onze nieuwste technologieën. Het is een mooie eerste stap in de overgang naar de Metaverse voor onze B2B-oplossingen.”

De nieuwe AV Digital World maakt gebruik van de nieuwste technologie om mensen de ProAV-reeks van Panasonic te laten ontdekken zonder dat zij zich hoeven te verplaatsen. Hiermee wordt op duurzaamheid en op remote werken ingespeeld. Bezoekers kunnen in de virtuele omgeving rondlopen en de camerasystemen en productie-oplossingen van Panasonic bekijken. Voor meer informatie en een close-up 3D-weergave van een product en zijn kenmerken hoeven ze alleen maar op het product te klikken.

AV Digital World zal ook worden aangevuld met Panasonic’s Virtual Demo Rooms, die partners en klanten in staat zullen stellen om Panasonic’s reeks van ProAV-oplossingen op afstand te gebruiken en te testen. De eerste Virtual Demo Rooms zullen later dit jaar worden gelanceerd.

Ontdek de digitale AV-wereld van Panasonic hier.

Bron: Panasonic/BM

Bericht delen