Opnieuw meldingen van storing bij NLZIET bij start voetbalwedstrijd
maandag 17 juni 2024

Opnieuw meldingen van storing bij NLZIET bij start voetbalwedstrijd

Bij de aftrap van Nederland-Polen kwamen er op allestoringen.nl meer dan 2.000 meldingen binnen over NLZIET. De streamingdienst NLZIET spreekt zelf van een “een klein issue vlak voor de wedstrijd”.

De website en app van NLZIET leken eindeloos te laden. De eerste meldingen van een storing kwamen binnen rond 15.00 uur. Na twintig minuten was het aantal meldingen van een storing gedaald naar bijna nul.

“We hadden inderdaad een klein issue vlak voor de wedstrijd. Gelukkig zaten we met ons hele team klaar en konden we direct ingrijpen”, reageert een woordvoerder van NLZIET op vragen van Nu.nl over de meldingen. Volgens de woordvoerder verbrak de dienst zondagmiddag “alle records in aantallen gebruikers tegelijkertijd.”

NLZIET kampte eerder deze maand met een storing tijdens een populaire voetbalwedstrijd. Op zaterdag 1 juni was er een storing rond 22.00 uur, die na een uur was verholpen. Voor veel voetbalfans die de Champions League via NLZIET keken, kwam dat te laat. Zij misten door de storing de hele tweede helft van de finale tussen Real Madrid en Borussia Dortmund.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen