Ontknoping van de Keuken Kampioen Divisie op STAR Channel
maandag 18 maart 2024

Ontknoping van de Keuken Kampioen Divisie op STAR Channel

ESPN en STAR Channel slaan de handen ineen en kondigen samen de vernieuwde en sportieve vrijdagavond aan. Vanaf 29 maart volg je bij STAR Channel niet alleen diverse series, maar kun je tevens elke week terecht voor een live wedstrijd van de spannende Keuken Kampioen Divisie.

Dit seizoen is de competitie sterker dan ooit en de strijd om promotie naar de Eredivisie wordt met de week bloedstollender. Naast de wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie die al op ESPN worden uitgezonden, zowel op tv als online, voorziet de sportzender op deze manier de fans van nog meer mogelijkheden om live te genieten van meeslepende wedstrijden.

STAR Channel is trots op deze toevoeging aan het palet van de zender en hoopt zo de fans een nog breder aanbod te kunnen bieden op het gebied van entertainment. Mis het niet en volg de ontknoping van de Keuken Kampioen Divisie vanaf 29 maart elke week om 20.00 uur live bij STAR Channel.

STAR Channel (voorheen FOX) is een Nederlands commercieel televisiekanaal. STAR Channel is te zien op kanaal 11 bij Ziggo, kanaal 16 bij KPN en kanaal 16 bij Odido.

Bron: STAR Channel/BM

Bericht delen