Rebranding voor ODMedia Group
vrijdag 22 januari 2021

Rebranding voor ODMedia Group

ODMedia Group, het internationale content services- en processing bedrijf voor on-demand media, heeft de officiële lancering aangekondigd van haar nieuwe merknaam en bedrijfsnaam.

Met onmiddellijke ingang zal het bedrijf de nieuwe bedrijfsnaam ODMedia uitdragen. De serviceafdelingen van het bedrijf, Do & Co Digital en Expoza, worden nu ODMedia Aggregation Services en Deck40 wordt geïntegreerd in ODMedia Lab, de afdeling waarin de tech services van ODMedia zich bevinden.

“Onze commitment om onze klanten een uitzonderlijke klantervaring te bieden, blijft onverminderd sterk. We hebben onze diensten en externe communicatie gestroomlijnd om beter te kunnen inspelen op de complexe uitdagingen die gepaard gaan met de verwerking en aggregatie van content in alle vormen ”, aldus Sjef Pijnenburg, CEO van ODMedia.

“Wat dit voor onze klanten betekent, is dat we het nog gemakkelijker maken om hen onze eersteklas persoonlijke service te bieden en hen een totaaloplossing te bieden voor al hun digitale zaken.”

“Gedreven door de groeiende vraag naar nieuwe mediaoplossingen, heeft ODMedia de afgelopen jaren een exponentiële groei doorgemaakt”, aldus William Linders, COO van ODMedia. “We hebben een ecosysteem gecreëerd dat contenteigenaren en rechthebbenden kan helpen in elke fase van hun bedrijf, waardoor het een cyclische totaaloplossing wordt voor elk type content dat er is. Met alle expertise onder één dak, is het tijd voor ons om onder één merk te werken.”

In de afgelopen 15 jaar is ODMedia uitgegroeid tot een bruisend wereldwijd bedrijf dat aggregation en mediaservices levert aan alle platforms over de hele wereld en de status van voorkeurspartner heeft met onder meer Apple, Netflix, Amazon en YouTube.

Een contenteigenaar kan bij ODMedia terecht voor een hoogwaardige gecodeerde DCP, ingestion en output naar platforms, evenals rechtenbeheer op YouTube en andere kanalen. ODMedia kan contracten en andere commerciële activiteiten, design, website- of mediacampagnes adviseren en zelfs zorgen voor wereldwijde releases.

Bron: ODMedia/BM

Bericht delen