NEP biedt IT-talent onderkomen met nieuw onderwijsconcept
Dinsdag 20 februari 2018

NEP biedt IT-talent onderkomen met nieuw onderwijsconcept

NEP The Netherlands, YoungCapital en MBO College Hilversum hebben de handen ineen geslagen en beginnen deze maand met een nieuw onderwijsconcept. De studie Mediatechnologie biedt studenten de kans in twee jaar tijd hun MBO 4-diploma te halen terwijl ze bij NEP aan de slag gaan.

Dit hybride leren is in het leven geroepen om te kunnen voldoen aan de toekomstige vraag naar IT-specialisten. Studenten leren tijdens hun opleiding alles over de nieuwste IT-ontwikkelingen in de media. Die kennis kunnen ze gelijk in de praktijk brengen bij NEP. Tijdens een screening zijn twaalf ambitieuze studenten geselecteerd die 8 februari tekenen voor hun traineeship.

Ralf van Vegten, CIO NEP The Nederlands: “Voor dit traineeship zijn we op zoek gegaan naar studenten die al een opleiding volgen in de mediabranche en studenten die al een havodiploma hebben. Het tempo ligt hoog: volle lesdagen en daarnaast direct aan het werk. Voor een grote groep studenten is dit dé manier om gemotiveerd in een hoog tempo een diploma te halen. Bovendien kunnen de studenten direct leren werken met de nieuwste technologieën, iets dat op een reguliere opleiding niet te realiseren is.”

Bron: NEP / BM

Bericht delen