MusicOne: bijzondere audiowagen NEP
woensdag 12 augustus 2020

MusicOne: bijzondere audiowagen NEP

NEP heeft met de zogeheten MusicOne iets bijzonders in zijn productaanbod. Deze audiowagen is inhouse ontwikkeld en ingericht met een zeer uitgebreide high-end audiotafel, een loungeruimte, keuken en zelfs een eigen dakterras.

De MusicOne is inmiddels al bij meerdere concerten/evenementen succesvol ingezet, zoals bij het Radio Filharmonisch Orkest in Tivoli Vredenburg, Metropole Orkest (North Sea Jazz Special) en tijdens de reeks Larger than Live-concerten in Ziggo Dome.

Met de MusicOne kan niet alleen audio van grote concerten en optredens (in verschillende genres) in de hoogste kwaliteit worden opgenomen, maar deze wagen biedt ook een inspirerende ruimte waar crew en artiesten kunnen werken en ‘loungen’. De wagen biedt hen een complete ervaring, waar kwaliteit maar ook comfort centraal staat.

De MusicOne kan daarnaast worden gebruikt als een mobiele audioregie, maar ook ingezet als OBV. Het enige wat nog toegevoegd hoeft te worden, is een van NEP’s Flypacks, die binnen een handomdraai in de MusicOne kan worden geplaatst. Op die manier is de wagen ook inzetbaar voor andere broadcast of live evenementen. De wagen kan ook worden gekoppeld aan het flexibele en schaalbare Centralized Production platform van NEP.

Bron: NEP/BM

Bericht delen